Pääsivu

Päivitetty 18.1.05

Vieraskirja:
Lue &
Kirjoita

Ystävällämme Sari Solannilla on CRPS2. Lue lisää CRPS2-sairaudesta. Huoli hänen terveydestään ja tieto oireyhtymän harvinaislaatuisuudesta johtuvasta tiedonpuutteesta olivat tärkein kimmoke yhdistyksen perustamiselle. Lisäksi tavoitteenamme on hankkia ja levittää tietoa oireyhtymästä kaikille, jotka ovat jollain tavalla tekemisissä CRPS2-potilaiden kanssa. Pyrimme siihen, että diagnosointi nopeutuisi ja tietoa olisi helposti saatavilla lääkäreiden lisäksi myös muulle henkilökunnalle ja potilaiden lähiomaisille.

Konkreettisten hoitojen lisäksi hoitohenkilökunnan tietämys on lisääntynyt ja asennoituminen sitä myötä muuttunut. Korvaamattoman arvokasta Sarille on ollut lisäksi henkinen tuki, jota suuri tukijoiden, auttajien ja sponsorien joukko on antanut.

Tavoitteisiimme pääseminen edellyttää suuren joukon pyyteetöntä pitkäjänteistä ponnistelua päämääräämme kohti. Tällä hetkellä olemme kartoittaneet hoitovaihtoehdot Suomessa ja ulkomailla sekä järjestäneet useita hyväntekeväisyystapahtumia eri puolilla Suomea. Toimintamme on mahdollistanut aktiivisten ihmisten lisäksi suuri joukko yrityksiä. Tahdomme kiittää avusta myös ihmisiä näiden yritysten takana.

CRPS2

Yhdessä olemme vahvoja!

Koiraharrastajien CRPS2-tuki r.y.